fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

Kysymyksiä ja vastauksia valoimpulssihoidosta

Kysymyksiä ja vastauksia valoimpulssihoidosta

Mikä ihmeen IPL?

Lyhenne IPL tulee englanninkielisestä termistä Intense Pulsed Light, suomeksi valoimpulssi. Valoimpulssiteknologialla pystytään poistamaan ihokarvoja pysyvästi koska valoimpulssi muuttuu lämmöksi ja korkea lämpötila tuhoaa ihokarvan juuren.

Miksi valita valoimpulssihoito?

Valoimpulssihoito on lähes kivuton ja hyvin miellyttävä hoito joka poistaa ihokarvat vuosiksi tai jopa lopullisesti. Valoimpulssihoito ei vahingoita ihoa kuten epilointi tai höylääminen. Muista ihokarvojenpoistomenetelmistä kuten vahauksesta aiheutuneet karvatupen tulehdukset ja sisäänpäinkasvaneet karvat ovat ongelma joka poistuu kun ihokarvat poistetaan valoimpulssilla.

Miten valoimpulssi eroaa laserista?

Sekä valoimpulssi että laser ovat valoon perustuvia hoitoja. Valoimpulssi on uudempaa teknologiaa kuin laser. Valoimpulssihoito on kivuttomampaa ja turvallisempaa iholle eikä aiheuta iho-oireita kuten laser usein tekee.

Miten valmistaudun hoitoon?

Valoimpulssihoito tehdään aina 1-2 mm sängelle, joten ihokarvat tulee ajaa hoidettavalta alueelta 2-3 päivää ennen hoitoa. Hoitosarjan aikana on hyvä välttää voimakasta auringonottoa tai solariumia. Aurinkoa ottaessasi käytä vähintään suojakerrointa 30, kasvojen alueella 50.

Kenelle valoimpulssihoito sopii?

Hoito sopii perusterveille ihmisille, niin naisille kuin miehillekin. Jos sinulla on vakava sairaus tai jokin ihosairaus tai sinulla on lääkekuuri, kysy hoitolasta hoidon sopivuudesta sinulle. Emme tee hoitoja raskaana oleville. Tatuoinnin päältä ei voi poistaa ihokarvoja valoimpulssilla. Teemme valoimpulssihoitoja lähtökohtaisesti aikuisille, 15-18 -vuotiaat voivat tulla hoitoon vanhempien kirjallisella suostumuksella (täytetään hoitolassa).

Onko valoimpulssihoito turvallinen?

Valoimpulssihoito on tutkittu ja turvallinen hoitomuoto. Ihoreaktiot ovat erittäin harvinaisia, lähinnä nopeasti häviävää punoitusta. Impulssit menevät ihokarvan juureen vain muutaman millimetrin ihon alle, eivät muualle elimistöön. Terveystietolomakkeella varmistamme että hoidolle ei ole esteitä.

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta tai siitä miltä se tuntuu, voit tulla Radical’Epiliin ilmaiseen konsultaatioon, jossa täytät terveystietolomakkeen ja teemme sinulle valoimpulssitestin. Tämä konsultaatio on sinulle täysin maksuton. Konsultaatioon tulee aina varata aika etukäteen.

Miksi Radical’Epil?

Radical’Epil on ranskalainen ketju, jonka ensimmäinen hoitola Suomessa on Helsingin Jätkäsaaressa. Keskitymme valoimpulssihoitoihin (ihokarvanpoisto ja ihon nuorennus) joten sinä voit luottaa ammattitaitoisen henkilökuntamme osaamiseen ja laajaan kokemukseen. Keskittyminen mahdollistaa myös palvelun tarjoamisen hyvinkin kilpailukykyiseen hintaan.

Jos emme vastanneet mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, lähetä kysymyksesi alla olevalla lomakkeella. Vastaamme sinulle henkilökohtaisesti ja kysymykset jotka kiinnostavat monia lisäämme tälle sivulle.

    Nimi

    Sähköposti

    Aihe

    Viesti