fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

Valoimpulssi karvanpoisto

Valoimpulssi karvanpoisto

Karvanpoisto modernilla IPL-valoimpulssihoidolla vapauttaa sinut jatkuvasta ihokarvojen ajelusta, vahaamisesta, nyppimimisestä, voiteiden levittelystä… Pääset eroon ihokarvoista lopullisesti ja nautit sileästä ihosta. Olet aina valmiina lähtöön!

Ranskasta tuomamme konsepti takaa sinulle luotettavan ihokarvojen poiston valoimpulssiteknologialla. Tehokas ja turvallinen valoimpulssilaite kohdistaa valoimpulssit ihokarvan juureen tuhoten sen, ja sen vuoksi ihokarvat eivät enää kasva tai kasvavat hyvin heikkoina ja vaaleina. Ihokarvat aktivoituvat eri aikoina ja siksi hoito käsittää useimmiten 8-12 kertaa jotta kaikki ihokarvat tulevat käsiteltyä.

Valoimpulssihoitolamme tarjoaa sinulle:

 • taatusti tehokkaan menetelmän
 • sileän, terveen ihon
 • tuloksia nopeasti ja kivuttomasti
 • uusimman teknologian laitteet
 • pätevän, kokeneen henkilökunnan tekemän hoidon
 • tuloksia jo ensimmäisellä kerralla
 • karvanpoiston lähes kaikille kehonosille

Mekaaniset karvanpoistotavat kuten sheivaaminen, epilointi, vahaaminen ja sokerointi aiheuttavat usein (kyselymme 9-10/2014 mukaan 67 %:lle) ihon ärtymistä kuten tulehtumista tai sisäänpäin kasvavia karvoja. Jos tämä on arkeasi, sinun kannattaa harkita ihokarvojen poistoa valoimpulssilla. Valoimpulssihoidolla ihokarvat voidaan poistaa vuosiksi, jopa pysyvästi.

Kun ihokarvat eivä kasva, niitä ei tarvitse poistaa mekaanisesti. Näin karvatupet eivät enää tulehdu eikä ole ihokarvoja jotka kasvaisivat sisäänpäin. Tällä on valtava merkitys monen naisen elämänlaatuun. Muista ihokarvanpoistomenetelmistä kärsiville valoimpulssihoito tuo suuren helpotuksen kun hoito on suoritettu, mutta jo hoidon edetessä tulehdukset helpottavat koska osa karvoista ei enää kasva ja vielä jäljellä olevat karvat kasvavat hitaammin ja ovat hennompia.

Lue lisää:

Kysymyksiä ja vastauksia karvanpoistosta valoimpulssilla

Kärsiikö ihosi karvanpoistosta?

Soita meille 050 5500 630 ja kysy lisää! Voit ottaa yhteyttä myös tällä lomakkeella:

  Nimi

  Sähköposti

  Aihe

  Viesti