fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

No75-kollageeni

No75-kollageeni

Kollageeni on proteiini, jota esiintyy ihmisellä mm. ihossa, jänteissä, luissa. Ihon kuivapainosta peräti noin 70 % on kollageenia. Kollageenin luonnollinen tuotanto kehossa alkaa vähetä jo noin 25-vuotiaana kiihtyen vahdevuosina hurjasti. Kollageenin määrän lasku ihossa näkyy ryppyinä ja juonteina sekä ihon kuivuutena. Kollageeni on kuin kehon liimaa, joka tukee kudoksia.

Ravintolisänä käytettävä kollageeni on hydrolysoitu eli pilkottu kollageenipeptideiksi. Nämä peptidit vilkastuttavat ihon omaa kollageenituotantoa. Jotta kollageenia muodostuisi kehossa, kehon täytyy saada myös C-vitamiinia.

No75-kollageeni iholle on nimensä mukaisesti kehitetty nimenomaan tukemaan ihon hyvinvointia ja vähentämään ikääntymisestä johtuvia ryppyjä ja ihon veltotumista. Myös muut iho-onglemat kuten pigmenttiläiskät, couperosa tai akne voivat helpottua kollageenilisän avulla. No75-kollageenivalmisteen sisältämä hydrolysoitu kollageeni muodostuu puhtaista ja luonnollisista bioaktiivisista kollageenipeptideistä. Nämä kollageenipeptidit imeytyvät verenkiertoon. Ihon kosteuspitoisuus nousee, ihon kimmoisuus paranee ja juonteiden muodostuminen hidastuu.

No75-kollageeni on jauhemainen ja se alkaa imeytyä jo suun limakalvoilta. Näin kollageenin imeytyminen mahdollisimman tehokasta. Hyviä vaikutuksia ihossa voi odottaa noin neljän viikon käytön jälkeen.

No75-kollageenijauhe on suomalainen tuote, se on Suomessa kehitetty ja valmistettu. Se on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja on turvallinen käyttää. Se sisältää hydrolisoidun kollageenin lisäksi ainoastaan C-vitamiinia ja hyaluronihappoa sekä sitruuna-aromia. No75-kollageenivalmiste on säilöntäaineeton, väriaineeton, lisäaineeton, sokeriton, hiivaton, soijaton, gluteiiniton, laktoositon eikä sisällä pintakäsittelyaineita.

Osta suomalainen No75 kollageeni iholle Radical’Epil-hoitolan verkkokaupasta.

No75 kollageeni iholle
No75-kollageeni on saatavana sekä purkissa että täyttöpussina

AINESOSAT
Hydrolysoitu kollageeni peptidit, C-vitamiini, hyaluronihappo ja sitruuna-aromi

ANNOSTUS
Teelusikallinen eli noin 2,6 g sekoitetaan juomaan, smoothieen tai muuhun ruokaan. Yksi annos/päivä. Yhden 100 g pakkauksen riittoisuus on noin 5 viikkoa.

Yksi annos sisältää

Kollageenia2,5 g
C-vitamiinia0,1 g   125 *)
Hyaluronihappoa0,03 g

*) Ravintoaineiden päivittäisen saannin vertailuarvosta

Osta suomalainen No75 kollageeni iholle tästä.