fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

Tietoa meistä

Radical’Epil-hoitolan palvelut ja tuotteet

Radical’Epil-hoitolan palvelut perustuvat valoimpulssihoitoihin. Valoimpulssi on lempeä ja turvallinen tapa poistaa ihokarvat ja nuorentaa ihoa. Radical’Epil-konsepti on peräisin Ranskasta ja myös laitteemme on ranskalainen kovaan käyttöön ammattilaisille tehty laite.

Radical’Epil-tuotemerkin alla tarjoamme turvallisella ja tehokkaalla valoimpulssiteknologialla (IPL) tehtäviä hoitoja, joita ovat ihokarvanpoistot ja ihon nuorennus. Hoidot sopivat sekä naisille että miehille ja koko keholle. Asiantunteva ja kokenut henkilökuntamme paneutuu asiakkaan tarpeisiin huolella. Olemme keskittyneet valoimpulssihoitoihin, joten voit luottaa osaamiseemme ja vahvaan kokemukseemme. Radical’Epil-hoito poistaa häiritsevät ihokarvat vuosiksi, jopa lopullisesti. Voit nauttia elämästä ilman jatkuvaa karvanpoistoa, tulehtunutta ihoa ja sisäänpäin kasvavia karvoja.

Lue lisää valoimpulssihoidoista

Toinen valoimpulssihoitomme, ihon nuorennus, elvyttää ihonalaista kollagenituotantoa ja siten häivyttää juonteita tekee ihon kimmoisammaksi. Ihon nuorennushoitoja tehdään kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja kämmenselkiin.

Lue lisää nuorennushoidoista

Yhteystiedot

Radical’Epil

Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki

puh. 050 5500 630

info@radicalepil.fi

Avoinna sopimuksen mukaan

Ajanvaraus

Voita varata ajan monella tapaa: käytä nettiajanvaraustamme, soita tai lähetä sähköpostia! Katso tiedot kohdasta Yhteystiedot. Myös alla olevalla lomakkeella voit varata ajan tai lähettää minkä tahansa kysymyksen tai viestin meille. Vastaamme nopeasti!

    Nimi

    Sähköposti

    Aihe

    Viesti