fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

No75 kollageeni iholle -täyttöpussi 100 g

No75 kollageeni iholle -täyttöpussi 100 g

39,00 

Tuote sisältää 1 kpl No75 kollageeni iholle -täyttöpussin (100 g)

Kuvaus

Kollageeni tekee ihon joustavaksi ja kimmoisaksi. Veltostunut iho, ihon juonteet, rypyt, pigmenttiläiskät ja couperosa näkyvät ihossa, kun ihon oma kollageeni ja hyaluronihappo vähenevät luonnollisen ikääntymisen seurauksena. Kehon oma kollageenin muodostuminen alkaa vähentyä jo 25 vuoden iässä ja 40-vuotiaana kollageeni hajoaa yhä nopeammin kunnes loppuu kokonaan.

No75 kollageeni iholle -tutkimukset ovat osoittaneet, että kollageenipeptideillä on positiivinen vaikutus jo neljän viikon käytön jälkeen ihon rakenneosien, kollageenin, elastiinin ja fibrilliinien muodostumiseen. Ihon kosteuspitoisuus nousee, ihon kimmoisuus paranee ja juonteiden muodostuminen hidastuu.

No 75 kollageeni iholle on Suomessa valmistettu, laadukas kollageenijauhe ilman lisäaineita. Jauhekoostumus on tärkeää, jotta imeytyminen alkaa jo suun limakalvoilta. No75 sisältää C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin imeytymisen kannalta.

Ainesosat

Hydrolysoitu kollageeni peptidit, C-vitamiini, hyaluronihappo ja sitruuna-aromi

Annostus

Teelusikallinen n. 2,6 g sekoitetaan juomaan, smoothieen tai muuhun ruokaan. Yksi annos/päivä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Yhden pakkauksen riittoisuus on noin 5 viikkoa.

Yksi annos sisältää

Kollageenia 2,5 g
C-vitamiinia 0,1 g   125 *)
Hyaluronihappoa 0,03 g

*) Ravintoaineiden päivittäisen saannin vertailuarvosta

Säilytys

Huoneenlämmössä tai viileämmässä. Säilyy avaamisen jälkeen kolme kuukautta huoneenlämmössä pussi / purkki suljettuna. Suojattava suoralta auringonvalolta. Ei lasten ulottuville.

Lisätiedot

Paino 0.15 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “No75 kollageeni iholle -täyttöpussi 100 g”