Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

Alavida ihon nuorennus

Alavida Regenerating Trio ihon nuorennus

Alavida on kolmen upean tuotteen kokonaisuus jonka avulla ihosi näyttää nuoremmalta ja sileämmältä. Alavida yhdistää luonnon omat hoitavat aineet ja tieteen. Trion yksi kulmakivistä on patentoitu fototerapiamenetelmä joka korjaa ihoasi sisältä päin ja kaksi muuta tuotetta (päivä- ja yövoide) hoitavat ihoasi ulkoa päin.

Alavida Trion edut:

  • vähentää juonteita ja ryppyjä
  • heleyttää ihoa
  • tasoittaa ihon väriä ja värivirheitä
  • kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa

Fototerapialaastari

Laastarissa olevat kiteet aktivoituvat kehon lämmön vaikutuksesta ja tästä syntyvä oikea valon aallonpituus stimuloi kehon pisteitä. Menetelmä on yksi fototerapiamuoto kuten hoitolassamme tehtävä valoimpulssihoitokin. Laastaria käytetään yöllä ja sitä on turvallista ja helppoa käyttää. Laastari vähentää hapettavaa stressiä ja suojaa antioksidantteja kehossa ja tämä kaikki edistää ihon kirkkautta. Laastarista ei kulkeudu mitään lääkkeitä tai kemikaaleja elimistöön vaan teho perustuu kehon omaan toimintaan, jota tehostetaan tällä patentoidulla menetelmällä.

Virkistävä nektari päiväkäyttöön

Alavida-päivävoide sekä kosteuttaa että nuorentaa ihoa päivällä, kun iho altistuu erilaisille kemikaaleille, ilmansaasteille ja pienhiukkasille. Tämä kevyt päivävoide sisältää 98,6 % luonnollisia, kasviperäisiä aineksia ja se sopii täydellisesti meikin pohjaksi. Tärkeää on myös mitä tuote ei sisällä eli: parabeenejä, sulfaattia, ftalaattia, ureaa, keinotekoisia väriaineita tai synteettisiä hajusteita.

Palauttava yövoide

Alavida palauttava yövoide on ihanteellinen pari päivänektarille. Yöllä kun keho palautuu luonnostaan, yövoide kosteuttaa ja elvyttää ihoa. Yövoide sisältää 98,6 % luonnollisia, kasviperäisiä aineksia. Tuote ei sisällä parabeenejä, sulfaattia, ftalaattia, ureaa, keinotekoisia väriaineita tai synteettisiä hajusteita.

Päivä- ja yövoiteen tärkeimmät ainesosat ovat: mikroleväöljy, maitopeptidit, moringa-voi, rasvaliukoinen c-vitamiini, riisileseöljy, rosmariiniöljy.

Katso video jossa tuotteen kehittäjä, David Schmidt kertoo tarkemmin mistä on kyse:

Tulokset

Katso alla olevia tuloksia ja jos sinäkin haluat kiinteämmän ja sileämmän ihon, ota yhteyttä hoitolaan. Sovitaan ilmainen konsultaatioaika. Se ei velvoita sinua mihinkään – tietenkään!

Alavida ihon nuorennus1   Alavida ihon nuorennus2

Alavida Regenerating Trio -kokonaisuuden hinta 2 kuukaudeksi on 249 eur.

Alavida-hoitotrio voidaan yhdistää valoimpulssihoitoon ja näin saadaan ainutlaatuinen kokonaisuus ihon nuorennukseen. Lue lisää ihon nuorennuksesta valoimpulssilla.