fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

Kasvokarvat naisella
08
huhti

Mitä tehdä kiusallisille kasvokarvoille?

Ihokarvat ovat todellakin väärässä paikassa kun ne töröttävät mustina ylähuulessa tai leuassa. Kasvojen tummat ihokarvat ovat häiriöksi kaikenikäisille naisille. Nuorille tytöille ne aiheuttavat itsetunto-ongelmia ja voivat vaikuttaa sosiaalisiin suhteisiin. Vaatii hyvää itsetuntoa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen reippaasti viiksekkäänä.

Mutta kyllä samainen asia on ongelma elämässä kouliintuneelle nelikymppisellekin. Kun ikää alkaa tulla lisää, niin karvojakin kasvoille – valitettavasti. Paksut, yksittäiset karvat suupielissä, leuassa tai kaulassa ovat hormonaalisia ja siksi sitkeitä. Mutta älä huoli, kaikista näistä karvoista pääsee eroon. Pitkäksi aikaa. Jopa lopullisesti.

Valoimpulssihoito on lempeä mutta silti tehokas keino päästä eroon tummista  (tummempia kuin iho) ihokarvoista. Valoimpulssi tuhoaa karvatupessa sijaitsevat, karvankasvusta vastaavat solut.

Koska valoimpulssi kulkeutuu karvaa pitkin, karva pitää olla aktiivisessa kasvuvaiheessa ja ihon pinnan yläpuolella. Lepovaiheessa olevia ihokarvoja ei voi siis käsitellä vaan on odotettava kunnes ne tulevat aktiivivaiheeseen. Sen vuoksi valoimpulssihoito on aina sarjahoito.

Ihokarvan pituus tulee olla 1-2 mm kun hoito tehdään. Ihokarvoja ei pidä siis nyppiä tai poistaa muuten juurineen muutamaa viikkoa ennen hoitoa. Hoitoalue kasvoilla pieni, joten hoitoon ei mene kauaa aikaa, 15-30 min. alueesta riippuen.

Entä hoidon jälkeen? Heti ei tunnu tapahtuvan mitään, sillä karvat ovat edelleen paikallaan. Voi mennä jopa pari viikkoa ennen kuin karvat tippuvat pois. Kasvoille karvanpoistokäsittelyt tehdään 4 viikon välein, ja joka kerta karvat vähenevät, ja vielä esiin puskevat karvat kasvavat hitaammin ja ohuempina kunnes karvankasvu saadaan kokonaan loppumaan. Me ihmiset olemme kaikki erilaisia, joten kaikkien karvojen tuhoutumista ei voi luvata. Hormonitoiminta vaikuttaa asiaan paljon. Mutta onnellisempia naisia hoitolasta lähtee, se on nähty.

Valoimpulssihoito on erittäin ihoystävällinen hoito eikä se aiheuta ihoärsytystä herkkäihoisillekaan, joten ihoa ei tarvitse hoitaa jälkikäteen ja päivä jatkuu normaalisti jokaisen hoidon jälkeen.

Hoidettavat alueet ovat pieniä joten valoimpulssihoidon hinnat ovat erittäin kohtuullisia, esim:

Ylähuuli 35 eur/hoitokerta

Ylähuuli + leuka suun leveydeltä 49 eur/hoitokerta

Hoitoja tarvitaan yleensä 5-8 lopullisen tuloksen saavuttamiseksi.

Nyt voit oikeasti parantaa arkeasi ja päästä eroon kasvojen tummista karvoista. Voit varata ajan kätevästi netistä. Jos sinulla on kysyttävää, soita puh. 050 5500 630 tai kerro viestisi tällä lomakkeella:

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viesti