fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

Bikinirajaus
21
loka

Aloita valoimpulssihoito brassille, saat kainalot ilmaiseksi!

Brasilialainen bikinimuotoilu eli tuttavallisesti brassi on tänä päivänä hyvin suosittu alue karvanpoistossa. Alunperin brassi on tarkoittanut muotoilua jossa ihokarvat poistetaan bikinialueelta ja takavaosta muuten kokonaan, mutta eteen jätetään kapea alue, ns. kiitorata. Käytännössä asiakas päättää omista lähtökohdistaan minkälainen alue jätetään vai jätetäänkö mitään.

Mekaanisen karvanpoiston (varsinkin sheivauksen) aiheuttamat iho-ongelmat saavat monen naisen aloittamaan valoimpulssihoidon intiimialueelle. Valoimpulssihoidolla karvankasvu loppuu usein kokonaan joten se on paras ja lähes ainoa ratkaisu kun iho ärtyy muusta karvanpoistosta.

Jotta elämäsi ja arkesi helpottuisi, kannattaa valoimpulssihoito brassille aloittaa nyt. Jotta hyödyt vielä enemmän, teemme sinulle ohittamattoman tarjouksen: kun aloitat valoimpulssikarvanpoiston brassille, saat kainalot ilmaiseksi! Normaalihinta näille alueille on 158 euroa/hoitokerta ja nyt siis vain 109 euroa. Alennettu hinta on voimassa sinulle hoidon loppuun asti.

Koska valoimpussihoidossa karvan tulee olla aktiivivaiheessa, hoito on aina sarjahoito. Lopullinen tulos saavutetaan noin 8-12 hoitokerran jälkeen. Tarvittavien hoitokertojen määrä on kuitenkin yksilöllinen. Karvanpoisto tehdään noin 6 viikon välein karvan luonnollisen kasvurytmin mukaan. Lue lisää valoimpulssihoidosta.

Näin valmistaudut hoitoon: sheivaa hoidettava alue 2-3 päivää ennen hoitoa, hoito tehdään 1-2 mm sängelle. Jos sheivaaminen on iho-oireiden vuoksi hankalaa, karvan lyhentäminen voidaan tehdä myös hoitolassa. Sinun tulisi olla perusterve eikä sinulla saisi olla lääkekuuria. Sokeroinnista, vahauksesta tai epiloinnista tulisi olla 4 viikkoa aikaa. Raskaana oleville emme tee hoitoja. Jos sinulla on kysyttävää hoidon sopivuudesta sinulle, ota yhteyttä hoitolaan.

Lue lisää:

Kärsiikö ihosi karvanpoistosta?

Hinnasto

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten varaa aika heti. Valitse tästä sinulle sopiva tapa:

 • nettiajanvaraus
 • puh. 050 5500 630
 • sähköposti info@radicalepil.fi
 • laita viesti kätevästi tällä lomakkeella:

  Nimi

  Sähköposti

  Aihe

  Viesti