fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

RadicalEpil valoimpulssihoitola
26
tammi

Aloitanko ison hoidon kun en tiedä toimiiko se?

Valoimpulssihoidon aloittaminen isolle alueelle (esim. reidet ja/tai sääret) voi tuntua aikamoiselta riskiltä kun hoidon tulokset askarruttavat mieltä. Tarjoamme säärten ja reisien valoimpulssihoidon nyt tarjoushintaan, mutta samalla ymmärrämme että se on silti investointi ja epäily hoidon tehokkuudesta voi mietityttää. Haluamme auttaa oikean, faktoihin perustuvan päätöksen tekemistä ja tarjoamme nyt mahdollisuuden tulla testihoitoon ilmaiseksi, jos harkitset jalkojen valoimpulssihoitoa. Teemme karvanpoiston toiseen nilkkaan ja vasta kun näet tulokset, aloitamme hoidon. Valoimpulssihoidossahan karva putoaa kahden viikon kuluessa, joten odota rauhassa ja varaa aika varsinaiseen hoitoon vasta kun näet testin tuloksen.

Tähän laajennettuun konsultaatioon kuuluu testin lisäksi terveystietolomakkeen täyttö ja kerromme myös kattavasti itse hoidosta.

IPL pysyvä karvanpoisto jaloista

Valoimpulssihoito sopii perusterveelle henkilölle, vakava sairaus tai ihosairaus on yleensä este hoidolle. Myös jos sinulla lääkekuuri, tarvitsemme lääkärin lausunnon hoidon sopivuudesta sinulle. Raskaana oleville emme tee valoimpulssihoitoja. Jos sinulla on kysyttävää hoidon sopivuudesta sinulle, ota yhteyttä hoitolaan.

Varaa aika testiin sähköpostilla info@radicalepil.fi tai soittamalla hoitolaan 050 5500 630. Testi on sinulle täysin ilmainen eikä velvoita mihinkään. Tervetuloa kokeilemaan valoimpulssihoitoa!

Lue lisää:

Näin ihokarva tuhoutuu valoimpulssihoidossa

Kärsiikö ihosi karvanpoistosta?

 

Jätä kommentti