fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

Säärten valoimpulssihoito
23
syys

Jalat kaikessa kauneudessaan – hoida koko jalat nyt sileiksi tarjoushintaan

Kesäaika tuntuu olevan Suomessa entistä pidempi – jihuu! Kauniit ja lämpimät ilmat jatkuvat syyskuulle ja mekkojen ja lyhyiden housujen sesonki pitenee samalla. Kesällä on mukava olla rannalla ja talvella uinti parantaa kuntoa ja virkistää mieltä. Eihän jalkojen työläs sheivaus ole esteenä? Tai näppyläinen, punoittava iho kun sheivauksen on saanut tehtyä?

Karvanpoisto valoimpulssilla jaloille toimii loistavasti, ja käyntikertoja tarvitaan usein vähemmän kuin muille alueille (yleinen arvio valoimpulssihoidoissa on noin 8 hoitokertaa). Jokaisen keho on toki erilainen ja hoitokertojen määrä vaihtelee, mutta säärille ja reisille jo yksi hoitokerta tuottaa yleensä näkyvän muutoksen.

Ajanvaraus kännykälläTalvi on säärten ja reisien valoimpulssihoitoon erityisen sopivaa aikaa kun jalat eivät ole liialle auringolle alttiita ja seuraava kesä on sitten IIIHANA! Aina sileät ja karvattomat jalat ovat huolettomat ja niitä tekee ihan mieli esitellä kun aikaisemmin on päinvastoin joutunut peittelemään niitä. Valoimpulssihoito pelastaa myös sheivauksen, epiloinnin tai sokeroinnin aiheuttamilta ihon tulehtumiselta ja sisäänpäin kasvavilta karvoilta.

Haluamme täällä Radical’Epilissä tarjota mahdollisuuden koko jalkojen valoimpulssihoitoon mahdollisimman monille, joten tarjoamme hoidon tarjoushintaan – lisänä vielä bikiniraja jos sekin kaipaa uutta muotoa…

Reidet ja sääret 249 eur/hoitokerta (norm. 358 eur)

Reidet, sääret ja muotoiltu bikini 299 eur/hoitokerta (norm. 437 eur)

Reidet, sääret ja brassi 319 eur/hoitokerta (norm. 467 eur)

Haluatko vielä edullisemman hinnan? Se on mahdollista kun varaat peruutusajan. Peruutusajan voit saada samalle tai seuraavalle päivälle. Peruutusaika on 40 % halvempi kuin hinnaston hinta. Lue lisää tästä.

Kiinnostuitko? Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata peruutusajan, ota yhteytta hoitolaan info@radicalepil.fi tai 050 5500 630.

Jos sinulla ei ole kysyttävää, varaa aika saman tien nettiajanvarauksesta. Jos et löydä sopivaa aikaa, ota yhteyttä hoitolaan, ehkä voimme järjestää sellaisen.

Radical’Epil sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa lähellä keskustaa ja olemme keskittyneet valoimpulssihoitoihin. Kokenut henkilökunta ja tehokas valoimpulssilaite takaavat tuloksekkaan hoidon. Varaa aikasi nyt ja aloitetaan hoito kun sinulle sopii.

Lue myös:

Näin ihokarva tuhoutuu valoimpulssihoidossa

Valoimpulssihoidossa laitteella on väliä

Jätä kommentti