fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

Karvanpoistotapoja
03
elo

Kärsiikö ihosi karvanpoistosta?

Iho on näppyläinen, tulehtunut ja arka ja ihokarvat kasvavat sisäänpäin. Sheivaaminen, epilointi, vahaaminen ja sokerointi voivat olla herkälle iholle tuhoisia ja kurjistavat parhaankin päivän. Jos tämä on arkeasi, sinun kannattaa harkita ihokarvojen poistoa valoimpulssilla. Valoimpulssihoidolla ihokarvat voidaan poistaa vuosiksi, jopa pysyvästi.

Erityisesti bikinialueella monet kärsivät karvanpoiston aiheuttamista ongelmista, mutta myös muut alueet kuten sääret ja kainalot kärsivät; näitä alueitahan useimmiten käsitellään.

Valoimpulssiteknologia perustuu siihen että ihokarvan juuri tuhotaan korkeassa lämpötilassa. Valoimpulssi kulkee ihokarvan luonnollista pigmenttiä, melaniinia hyväksi käyttäen ihokarvan juureen ja muuttuu lämmöksi joka tuhoaa ihokarvan juuren. Lopputulos on että kun ihokarvat eivät kasva, niitä ei tarvitse poistaa mekaanisesti. Näin karvatupet eivät enää tulehdu eikä ole ihokarvoja jotka kasvaisivat sisäänpäin. Tällä on valtava merkitys monen naisen elämänlaatuun. Muista ihokarvanpoistomenetelmistä kärsiville valoimpulssihoito tuo suuren helpotuksen kun hoito on suoritettu, mutta jo hoidon edetessä tulehdukset helpottavat koska osa karvoista ei enää kasva, olemassa olevat kasvavat hitaammin ja ovat hennompia.

Koska impulssi kulkee olemassa olevaa ihokarvaa pitkin, ihokarvan täytyy olla aktiivisessa vaiheessa. Ihmisellä on koko ajan runsaasti lepovaiheessa olevia ihokarvoja jotka aikanaan tulevat aktiiviseen vaiheeseen eli ihon pinnalle, jolloin taas ne voidaan poistaa valoimpulssilla. Karvankasvun sykli on luonnon määräämä ja sitä kannattaa kunnioittaa. Hoito tehdään siis noin 6 viikon välein ja tarvitaan keskimäärin 8-12 hoitokertaa lopullisen tuloksen saamiseksi.

Ihokarvassa tarvitaan ruskeaa pigmenttiä eli melaniinia,jotta impulssi pääsee kulkemaan karvatuppeen. Onnistuneen hoidon edellytys on että ihokarva on tummempi kuin iho. Punapigmentti ei kuljeta impulssia eteenpäin, joten punakarvaiselle emme suosittele hoitoa.

Radical’Epil on valoimpulssihoitoin keskittynyt hoitola Helsingin Jätkäsaaressa. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee useita valoimpulssihoitoja joka päivä ja sadat asiakkaat ovat jo saaneet meillä sileän, kivuttoman ihon.

Haluatko kysyä lisää tai varata ajan? Soita meille 050 5500 630 tai kysy alla olevalla lomakkeella:

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viesti