fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

02
huhti

Karvanpoisto aiheuttaa harmia – se on tutkittu juttu!

Toteutimme syys-lokakuussa 2014 nettikyselyn ihokarvojen poistosta. Kyselyllä halusimme selvittää miten ihmiset yleensä poistavat ihokarvoja ja onko se aiheuttanut terveydellisiä haittoja tai vaivaa. Kysely toteutettiin nettikyselynä nettisivujemme ja uutiskirjeemme kautta sekä Facebookissa. Tuloksista selvisi että yllättävän moni kärsii karvanpoiston aiheuttamista seurauksista.

67 % kyselyyn vastanneista ilmoitti että mekaaninen karvanpoisto (sheivaaminen, vahaaminen, sokerointi, epilointi) aiheuttaa heille ihon tulehtumista tai sisäänpäinkasvavia karvoja.

Kyselyyn vastanneista lähes kaikki poistivat ihokarvojaan, ylivoimaisesti suosituin tapa oli sheivaaminen (76 %). Ihokarvojen antaminen olla luonnotilassa ei siis ole tätä päivää kenenkään mielestä.  Vastauksia tuli kattavasti kaikista ikäryhmistä,  ja niitä saatiin kaiken kaikkiaan 140 kpl.

Mekaanisen karvanpoiston ongelmat ovat siis todella monen naisen arkipäivää (vastaajista 97 % oli naisia).  Asian voi ratkaista valoimpulssihoidolla, jolloin ihokarvan juuri tuhotaan niin että karva ei enää kasva. Näin karvoja ei tarvitse enää poistaa ja karvanpoiston aiheuttamat ongelmatkin on ratkaistu saman tien!

Kiitos vielä kerran kaikille kyselyyn osallistuneille!

Tässä koko kyselyn tulokset:

Karvanpoistokysely1

Karvanpoistokysely2

Karvanpoistokysely3

Karvanpoistokysely4

Karvanpoistokysely, ikä

Kärsitkö sinäkin sheivaamisesta tai muusta karvanpoistosta. Lue tästä lisää.