fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

bikinirajaus
03
huhti

Kuinka valitsen oikean bikinirajauksen?

Kun karvoja poistetaan intiimialueelta valoimpulssilla, vaikutus on niin pysyvä että eri vaihtoehtoja kannattaa hetki miettiä. Yleensä valintaan vaikuttavat joko karvoituksen näkyvyys tai iho-ongelmat. Huolena saattaa olla että kun käyttää bikinejä tai uimapukua, karvoitus näkyy lahkeen ulkopolella tai housujen yläreunasta. Yleinen ongelma on myös mekaanisesta karvanpoistosta (sheivaaminen, epilointi, vahaaminen, sokerointi) aiheutuva ihon tulehtuminen, jolloin valoimpulssihoito on lähes ainoa järkevä karvojenpoistokeino. Silloin usein päädytäänkin radikaalimpaan karvojen poistoon, jopa kokonaan.

Tarkastellaan lähemmin eri bikinirajauksia joita meillä Radical’Epilissä on naisille tarjolla:

1. Yksinkertainen bikinirajaus

Yksinkertaisessa bikinirajauksessa häiritsevät ihokarvat poistetaan edestä lahkeensuusta ja tarvittaessa yläreunasta. Rajaus tehdään käyttäen kertakäyttöisiä pikkuhousuja. Tätä rajausta voisi kutsua bikinialueen siistimiseksi.

  • Kenelle sopii: henkilölle jolla ongelmana on bikinialueen karvoituksen jatkuminen jalan puolelle mutta ei jalkoväliin ja kun tarve on siistiä aluetta sen verran että karvoitus ei tule isompien alushousujen tai bikinien yli.
  • Hinta: 49,-/hoitokerta

2. Muotoiltu bikinirajaus

Muotoillussa bikinissä asiakas itse määrittelee hoidon ulkopuolelle jätettävän alueen. Tämä palvelu kattaa myös karvanpoiston valoimpulssilla jalkovälistä. Tämä rajaus on sopiva vaihtoehto useimmille.

  • Kenelle sopii: kaikille jotka haluavat varmistaa että bikinirajaus on aina siisti riippumatta siitä minkälaiset bikinit tai alushousut ovat. Muotoiltu bikiniraja sopii myös kun iho tulehtuu sheivaamisesta, vahauksesta tai sokeroinnista.
  • Hinta: 79,-/hoitokerta

3. Koko bikini

Tässä hoidossa poistetaan kaikki ihokarvat bikinialueelta. Huomaa kuitenkin että valoimpulssia ei koskaan anneta suoraan limakalvoille joten pieni alue jalkovälissä jää käsittelemättä.

  • Kenelle sopii: Tämä vaihtoehto voi olla sopiva kun iho tulehtuu kaikista muista karvanpoistokäsittelyistä.
  • Hinta: 89,-/hoitokerta

4. Brasilialainen bikinirajaus

Brasilialainen bikiniraja (tuttavallisesti brassi) tarkoittaa alunperin bikinirajausta jossa eteen jätetään hyvin kapea alue karvaa eli ns. kiitorata tai ei sitäkään, ja käsittelyyn otetaan mukaan myös takavako. Käytännössä tässä hoidossa rajaus tehdään asiakkaan toiveen mukaan eli eteen jätetään juuri sellainen muotoilu kun asiakas haluaa tai voidaan myös poistaa koko bikinialueen karvoitus.

  • Kenelle sopii: Brassi sopii aina kun karvoitus jatkuu takavakoon asti. Huonosti sheivausta kestävälle iholle tämä on myös erittäin hyvä valinta.
  • Hinta: 109,-/hoitokerta

Miten valitsen oikean bikinirajauksen

 

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Kärsiikö ihosi karvanpoistosta?

Kysymyksiä ja vastauksia ihokarvojen poistosta

Intiimialueen karvanpoisto valoimpulssilla on jo hyvin yleistä ja meille Radical’Epilissä jokapäiväistä työtä. Meiltä voit aina kysyä lisää, autamme mielellämme. Soita meille puh. 050 5500 630 tai laita viesti meille alla olevalla lomakkeella.