fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

Selkäkarvojen poisto valoimpulssilla
16
loka

Mies! Häiritsevätkö selkäkarvat?

Haluaisitko karvattoman selän tai vatsan? Moni haluaa, ja valinta on usein vahaaminen. Jos olet kokeillut, tiedät että se sattuu. Valoimpulssihoito on miellyttävämpi vaihtoehto vahaamiselle – ja parempi, sillä valoimpulssihoidossa karvankasvu loppuu vähitellen ja se tekee muista karvanpoistomenetelmistä tarpeettoman.

Valoimpulssihoidossa impulssi ohjataan karvaa pitkin karvatuppeen, missä korkea lämpötila tuhoaa karvankasvusta vastaavat solut. Tätä toistetaan aina kun karvaa kasvaa lepovaiheesta ihon pinnan päälle, kunnes karvaa ei enää kasva. Monesti myös se, että karvaa kasvaa huomattavasti vähemmän ja se on ohuempaa, voi olla toivottu tulos.

Karvanpoisto valoimpulssilla on turvallinen ja tehokas menetelmä karvojen poistoon. Se on miellyttävämpi kuin vahaus, sillä mitään karvojen repimistä hoidossa ei tapahdu.

Karvanpoisto miehille valoimpulssi

Valoimpulssihoidot tehdään noin 6-8 viikon välein (johtuen karvankasvun syklistä) ja hoitokertoja tarvitaan noin 8-12 (jokaisen keho on erilainen, ja tulokset vaihtelevat eri ihmisillä). Hoidon edetessä karvoja kasvaa vähemmän, karvankasvu hidastuu ja karvat ohenevat.

Nyt kannattaa aloittaa valoimpulssihoito selän tai vatsan karvojen poistoon. Ennen kesää ehdimme tehdä muutaman hoitokerran ja kesällä kelpaa jo olla ilman paitaa. Lisäksi tarjoamme nyt hoidot edulliseen tarjoushintaan:

Koko selkä 150 €/hoitokerta (norm. 218 €)

Koko vatsa 180 €/hoitokerta (norm. 258 €)

Selkä + vatsa 300 €/hoitokerta (norm. 476 €)

Tarjoushinnat ovat voimassa koko hoitosarjan ajan, kun aloitat hoidon nyt. Valitse tästä sinulle sopiva tapa varata aika:

 • nettiajanvaraus
 • puh. 050 5500 630
 • sähköposti info@radicalepil.fi
 • laita viesti tällä lomakkeella:

  Nimi

  Sähköposti

  Aihe

  Viesti


  Jätä kommentti