fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

Nainen valoimpulssikarvanpoisto
17
helmi

TARJOUS: Muotoiltu bikini + kainalot

Ärsyttääkö sheivaus ihoasi? Saako sokerointi karvasi kasvamaan sisäänpäin? Haittaako  bikinialueen jalkoihin ulottuva karvoitus elämääsi? Nämä aiheuttavat paljon harmia, ajanhukkaa ja jopa kipuja, mutta niihin on olemassa ratkaisu: valoimpulssihoito. Valoimpulssihoidolla karvankasvu loppuu usein kokonaan, joten se on paras ja lähes ainoa ratkaisu, kun iho ärtyy muusta karvanpoistosta.

Nyt voit aloittaa valoimpulssihoidon edullisesti, kun tartut tarjoukseemme: ihokarvojen poisto valoimpulssilla bikinialueelle ja kainaloille yhteishintaan 89,-/hoitokerta (norm. 128,-). Bikinialueen muotoilemme toiveidesi mukaan ja käsittelyyn kuuluu myös jalkoväli.  Alennettu hinta on voimassa sinulle hoidon loppuun asti.

Valoimpussihoito on aina sarjahoito ja karvankasvu vähenee kerta kerralta. Lopullinen tulos saavutetaan noin 8-12 hoitokerran jälkeen. Tarvittavien hoitokertojen määrä on kuitenkin yksilöllinen. Karvanpoisto tehdään noin 6 viikon välein karvan luonnollisen kasvurytmin mukaan. Lue lisää valoimpulssihoidosta.

Näin valmistaudut hoitoon: sheivaa hoidettava alue 2-3 päivää ennen hoitoa, hoito tehdään 1-2 mm sängelle. Jos sheivaaminen on iho-oireiden vuoksi hankalaa, karvan lyhentäminen voidaan tehdä myös hoitolassa. Sinun tulisi olla perusterve eikä sinulla saisi olla lääkekuuria. Sokeroinnista, vahauksesta tai epiloinnista tulisi olla 4 viikkoa aikaa. Raskaana oleville emme tee hoitoja. Jos sinulla on kysyttävää hoidon sopivuudesta sinulle, ota yhteyttä hoitolaan.

Lue lisää:

Kärsiikö ihosi karvanpoistosta?

Hinnasto

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten varaa aika heti. Valitse tästä sinulle sopiva tapa:

 • nettiajanvaraus
 • puh. 050 5500 630
 • sähköposti info@radicalepil.fi
 • laita viesti tällä lomakkeella:

  Nimi

  Sähköposti

  Aihe

  Viesti

  Jätä kommentti