fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

Valoimpulssihoito
06
huhti

Valoimpulssihoidossa laitteella on väliä

Karvanpoisto valoimpulssilla on laitehoito ja laitteella on väliä. Niin kuin muillakin aloilla, laitteita on eri tarkoituksiin ja eri hintaluokissa. Edullinen laite sopii kevyeen käyttöön ja kun hoitoja tehdään paljon, voi laitteeseenkin satsata enemmän. Me Radical’Epilissä olemme hankkineet oman laitteemme Ranskasta. Dermeon tehdas sijaitsee Pariisissa ja he toimittavat valoimpulssilaitteita maailmanlaajuisesti hoitoloihin ja sairaaloihin. Laitteet on tehty kovaan käyttöön hoitoloille jotka tekevät hoitoja päätoimisesti. Dermeo toimii yhteistyössä pariisilaisen la Pitie Salpetriere -sairaalan kanssa, missä hoitotulokset on testattu puolueettoman Gredeco-laboratorion toimesta.

Dermeolla on laatusertifikaatti ISO9001 sekä sairaalalaitteiden valmistajan laatusertifikaatti ISO13485. Lisäksi heidän laitteillaan on useiden maiden viranomaisten sertifikaatteja, mm. amerikkalaisen FDA:n (Food and Drug Association).

Valoimpulssiteknologiaa

Valoimpulssissa valo on aalloonpituudeltaan lähellä infrapunavaloa (spektrin alue 420-1200 nm). Laaja spektri mahdollistaa valoimpulssin toimivuuden kehon eri osissa joissa ihokarvan juuri on eri syvyydellä (yleensä n. 4-6 mm ihona alla). Vesi jäähdyttää lamppua jatkuvasti ja näin imee infrapunavalon ja sitä kautta kuumuuden ennen kuin valo saavuttaa ihon. Oikeanlainen valo tarttuu ihokarvaan ja alkaa matkansa karvatuppeen.

Ihokarvassa oleva melaniini (värillinen pigmentti) imee valoimpulssin itseensä ja kuljettaa impulssiin karvan juureen. Valo muuttuu lämmöksi ja korkea lämpötila tuhoaa karvankasvutehtävää hoitavat solut. Karva toimii siis impulssin kuljettajana juureen. Sen vuoksi ihokarva tulee olla ns. anagen-vaiheessa, jolloin se on kiinni karvatupessa. Jos ihokarva on jo irronnut tupestaan, valoimpulssin matka katkeaa ja valoimpulssi ei pääse tuhoamaan tupen soluja. Tämän vuoksi valoimpulssihoidossa kannattaa käydä säännöllisesti hoitolan ohjeiden mukaan niin ihokarvat eivät pääse lipsahtamaan liian “vanhoiksi” (telogen-vaiheeseen). Lue lisää ihokarvan tuhoutumisesta valoimpulssilla.

ValoimpulssihoitoRadical’Epilin valoimpulssilaite on ns. monipulssilaite, mikä tarkoittaa sitä että yksi välähdys onkin usean pulssin jono. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus sillä karvatupen on oltava riittävän pitkän ajan korkeassa lämpötilassa, jotta karvankasvun mahdollistavat solut tuhoutuvat. Dermeon laitteen pulssijono on tasainen ja takaa saman energian koko pulssijonon ajan. On olemassa myös yhden pulssin valoimpulssilaitteita. Jos valoimpulssilaite antaa vain yhden pulssin, sen on oltava voimakas jotta lämpötila pysyy riittävän kauan korkeana (jotta solut ehtivät tuhoutua) . Tämä voi olla asiakkaalle epämiellyttävää ja lisätä ihon palamisriskiä.

Kun haluat pysyviä tuloksia karvanpoistossa ja päädyt valoimpulssihoitoon, valitse hoitola jossa on tehokas laite sekä kokenut ja asiaan perehtynyt henkilökunta.

Voimmeko auttaa? Soita 050 5500 630, lähetä sähköpostia info@radicalepil.fi tai laita viesti alla olevalla lomakkeella.

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viesti