fbpx
Länsisatamankatu 23, 00180 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

Sileät iho on ilo
05
huhti

Vertailu: sokerointi vai valoimpulssi?

 

Ihokarvojen poistoon on kehitetty monta tapaa. Sokerointi on yksi tavallisimmista karvanpoistotavoista, jossa ihokarvat repäistään juurineen sokerimassalla. Valoimpulssimenetelmä on moderni teknologia jossa ihokarvat poistetaan vuosiksi, jopa pysyvästi tuhoamalla ihokarvan juuri. Vertailemme tässä artikkelissa valoimpulssihoitoa hoitolassa tehtävään sokerointiin.

Ihokarvojen väheneminen. Ahkera sokerointi vähentää ja pehmentää usein ihokarvoja. Esim. bikinalueella karvatyyppi saattaa olla kuitenkin niin voimakas että karva ei sokeroinnista huolimatta ohene. Valoimpulssihoidossa karvat vähenevät kerta kerralta ja myös tässä hoidossa niiden laatu pehmenee ja karvankasvu hidastuu hoidon kuluessa. Paksut karvat ovat valoimpulssihoidossakin sitkeämpiä, mutta talttuvat kyllä. Valoimpulssilla karvankasvu saadaan loppumaan vuosiksi tai jopa pysyvästi, sokerointi ei lopeta karvankasvua.

Ihokarvan väri. Sokeroinnissa ei ole väliä ihokarvan värillä, valoimpulssihoito sopii silloin kun ihokarvassa on pigmenttiä, eli karva on tummempi kuin iho. Sokerointi on parempi vaihtoehto silloin kun karva on aivan vaaleaa.

Hoidossa. Sokerointi tehdään pitkälle karvalle, valoimpulssihoito tehdään 1-2 mm sängelle. Pienissä alueissa sokerointi kestää hiukan kauemmin kuin valoimpulssihoito, suurten alueiden kuten reisien tai säärten käsittely kestää valoimpulssilla kauemmin.

Kipu. Sokeroinnissa ihokarvat revitään juurineen ja se on kivuliasta, bikinialueella jopa tuskallista. Valoimpulssihoidossa tuntemukset ovat paljon vähäisempiä. Bikinialue on herkempi valoimpulssihoidossakin, ja paksumpi karva tuntuu enemmän, muualla kehossa hoito on suorastaan miellyttävää.

Iho. Sokeroinnissa iho saattaa tulehtua ja karvat voivat alkaa kasvaa sisäänpäin. Iho on näppyläinen ja kutiava. Valoimpulssihoito ei aiheuta iho-oireita vaan päinvastoin se parantaa ihon jos iho kärsii mekaanisesta karvanpoistosta (sheivaus, sokerointi, vahaus, epilointi) sillä kun karvankasvu loppuu, karvanpoistolle ei ole tarvetta ja iho on terve ja sileä.

Hinta. Sokeroinnin hoitolahinnat ovat hiukan valoimpulssihoitoa edullisemmat. Sokerointi jatkuu läpi elämän kun taas valoimpulssihoito on projekti joka kestää noin vuoden ja sen jälkeen karvanpoisto on yleensä tarpeetonta. Joillekin voi karvankasvua tulla vuosien päästä, jolloin voi käydä tarpeen mukaan päivityshoidossa.

Tutustuimme 20 helsinkiläisen kauneushoitolan sokerointihintoihin ja teimme kustannusarviot eri hoidoista. Vertailussa on 20 hoitolan sokerointihintojen keskiarvot ja valoimpulssissa Radical’Epilin hinnat. Sokerointikertojen määräksi olemme arvioineet 12 kertaa vuodessa, sillä sokeroinnin vaikutus kestää yleensä korkeintaan 4 viikkoa. Valoimpulssihoidot tehdään 6 viikon välein, joten 8 kerran hoitosarjassa menee noin vuosi. Vertailussa annamme esimerkinomaisesti hinnan sokeroinnille 5 vuodessa, mutta hoitohan jatkuu siitä eteenkin päin koska karvankasvu ei lopu.

Kainalot

Valoimpulssihoito: 49 €/kerta – 392 €/vuosi (8 kertaa)

Sokerointi: 26,50 €/kerta – 318 €/vuosi (12 kertaa) – 1590 €/5 vuotta

Bikini (muotoiltu)

Valoimpulssihoito: 79 €/kerta – 632 €/vuosi (8 kertaa)

Sokerointi: 34 €/kerta – 408 €/vuosi (12 kertaa) – 2040 €/5 vuotta

Brasilialainen bikini

Valoimpulssihoito: 109 €/kerta – 872 €/vuosi (8 kertaa)

Sokerointi: 77 €/kerta – 924 €/vuosi (12 kertaa) – 4620 €/5 vuotta

Sääret

Valoimpulssihoito: 169 €/kerta – 1352 €/vuosi (8 kertaa)

Sokerointi: 40 €/kerta – 480 €/vuosi (12 kertaa) – 2400 €/5 vuotta

Ylähuuli

Valoimpulssihoito: 35 €/kerta – 280 €/vuosi (8 kertaa)

Sokerointi: 17,50 €/kerta – 210 €/vuosi (12 kertaa) – 1050 €/5 vuotta

 

Katso tarjous!

Katso täältä Radical’Epilin ajankohtaiset tarjoukset:

Aloita valoimpulssihoito brassille, saat kainalot ilmaiseksi!

Koko jalat nyt sileiksi tarjoushintaan!

 

 

Sokerointi vai valoimpulssi